top of page

Faciliteter

Bar

AHA har en elegant och charmig bar med förtrollande koppardekorationer. Den vackra designen skapar en unik atmosfär och är perfekt för att lyfta fram känslan av exklusivitet under olika evenemang.

PRE01051.JPG
AHA0.14.jpg

Mottagningskök

AHA har ett rymligt mottagningskök som är lättillgängligt via hiss. Detta underlättar både tillgången och användningen av köket för att skapa och servera underbara kulinariska upplevelser.

Plats för vigsel

På AHA finns speciellt utformade utrymmen som passar perfekt för vigselakten. Vi erbjuder inspirerande platser där ni kan skapa minnesvärda ögonblick för er vigselceremoni.

AHA0.18.jpg
PRE01067.JPG

Dansgolv

På AHA erbjuder vi möjligheten till dansgolv, och på varma sommarkvällar kan vi öppna en port för att ge er en härlig och luftig atmosfär medan ni dansar och njuter.

Loge

På AHA har vi en särskild loge för att sminka och förbereda sig inför bröllop eller fest. Här kan ni förbereda er i lugn och ro inför den stora dagen.

PRE00953.JPG
PRE00952.JPG

VIP - rum

På AHA har vi ett särskilt VIP-rum som erbjuder en privat och elegant atmosfär för speciella tillfällen.

Rymliga toaletter

Vad vore en toppenlokal utan trevliga och välskötta toaletter? På AHA har vi just det – rena, fräscha och trevliga toaletter för att göra din upplevelse ännu bättre!

PRE00920.JPG
IMG_3916.jpg

Uteplats i söderläge

På AHA har vi en uteplats i söderläge som kan dekoreras enligt dina önskemål. Den fantastiska utsikten över slätten gör det till en underbar plats. Dessutom leder porten smidigt till dansgolvet.

Plats för lek & aktiviteter

I AHA har vi ett helt eget utrymme avsett för lekar, aktiviteter och till och med vigselceremonier. En imponerande smidesljuskrona pryder taket och ger en speciell touch till atmosfären.

PRE01058.JPG
bottom of page