top of page

Nätverk

AHA0.1.jpg
AHA0.1.jpg

Örberga kyrka

Örberga är inte bara en vacker plats med en rik historia och en perfekt miljö för bröllop, det är också mycket nära beläget. Det är bara cirka 2 km bort, vilket gör det bekvämt och lättillgängligt för både brudparet och deras gäster. Denna närhet gör det enkelt att planera och organisera bröllopet, samtidigt som det ger möjlighet att njuta av den natursköna omgivningen och uppleva allt som Örberga har att erbjuda.

Örberga kyrka

AHA0.4.jpg

Vadstena Klosterkyrka

Klosterkyrkan i Vadstena är en imponerande byggnad som ligger ungefär en mil från Arneberga. Trots den något längre avståndet är det fortfarande en fantastisk plats för bröllop. Klosterkyrkan, som byggdes på order av heliga Birgitta, reser sig stolt över Vadstena och bär med sig en rik historia och enastående föremål. Det är en plats där brudparet och deras gäster kan uppleva en atmosfär av andlighet och beundransvärd skönhet.

Vadstena Klosterkyrka

AHA0.2.jpg
AHA0.3.jpg
AHA bild peder restaurang.jpg

Catering - förslag Vadstena

Ljus & Ljud

Fegge & Mattes är ett företag som levererar eventutrustning, ljud och tillbehör för fester och evenemang. Med sitt kontor i Vadstena och ett team på 10 heltidsanställda, erbjuder de lösningar som skapar stämning och underlättar möten mellan människor. De är experter på ljud och ljus och har lång erfarenhet av att rigga och leverera utrustning på rätt tid. Oavsett om det är en liten tillställning eller ett stort evenemang, är Fegge & Mattes dedikerade att erbjuda högkvalitativ utrustning, professionell service och bra logistik för att göra varje event framgångsrikt.

Fegge & Matte

Fegge och matte.jpg
Blomsterglädje.jpg

Blomsterglädje

"I Motala utmed riksväg 50, närmare bestämt i Södra Fredberga finner du vårt stora Gardencenter. Våra florister och trädgårdsmästare erbjuder ett stort utbud av snittblommor för både glädje och sorg, växter för både inne & utomhusbruk, presenter och inredning av alla de slag.     

Efter du inhandlat dina blomster, missa inte att besöka vårat härliga café där du kan avnjuta en nybakad toscakaka eller en nygrillad panini som lättare lunch. Vi har såklart även våra populära räksmörgåsar alla dagar i veckan!

Varmt välkommen in till oss!"

 

Mvh Blomsterglädje

Stubbegården, boende nära AHA

Varför inte hyra Stubbegården? Med plats för åtta gäster är detta en perfekt plats för en avslappnande vistelse i närheten av Arneberga Herrgårdsarena. En pittoresk plats som erbjuder komfort och närhet till de vackra omgivningarna på Östgötaslätten.

Stubbegården är det perfekta huset i samband med bröllop på Arneberga Herrgårdsarena och erbjuder en extra dimension av bekvämlighet och närhet till festligheterna.

Stubbegården gul.jpg
Stubbegården gul 1.jpg
Stubbet röd.jpg
Stubbet röd1.jpg

Stubbet, boende nära AHA

Upptäck vår charmiga grannstuga, Stubbet! Med plats för åtta gäster är detta det perfekta boendet för en avkopplande vistelse i närheten av Arneberga Herrgårdsarena. En pittoresk plats som erbjuder komfort och närhet till de vackra omgivningarna på Östgötaslätten.

Stubbet är idealiskt att hyra i samband med bröllop på Arneberga Herrgårdsarena, och ger en extra dimension av bekvämlighet och närhet till festligheterna.

Stubbet röd.jpg
bottom of page